Kitbedrijf

Voor de zakelijke en particuliere markt.

MR Kitwerken

Heeft u een gloednieuwe badkamer waar gekit moet worden? Dilatatievoegen die vervangen moeten worden? Of bent u bezig met een zakelijk project waarbij er structurele beglazing of een vliesgevel gekit moet worden? Wij begrijpen dat u een professionele kitter zoekt! Bij MR Kitwerken weten wij precies wat u nodig heeft dankzij onze ruime ervaring. Wij zijn zowel particulier als zakelijk inzetbaar en denken graag met onze klanten mee. Door onze veelzijdigheid bent u verzekerd van kwaliteit! Maar wat doen wij precies? Hoe kunnen wij u helpen? U leest het hier allemaal!

Direct een offerte aanvragen

Nieuwbouw

Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw projecten. Uw nieuwe keuken, badkamer, douche, tegelvloer of toilet is bij ons in goede handen. Wij voorzien alles van nieuwe kitvoegen zodat uw pand perfect afgewerkt wordt. Netjes afkitten is onmisbaar als het gaat om duurzaamheid. Door de voegen professioneel te kitten voorkomt u schade door bijvoorbeeld vocht.

Grote nieuwbouwprojecten kunnen ook op ons rekenen. Wij kitten voor u de beste dilatatie- en brugvoegen. Op die manier kunt u rekenen op sterke voegen die bestand zijn tegen belasting en werking. Ook kunnen wij deskundig kitten als het om glas gaat. Heeft u een nieuw pand met structurele beglazing? Een vliesgevel? Wij zorgen dat de kitvoegen perfect in orde zijn!

Renovatie

Renovatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij zijn hier erg ervaren in. Door op tijd te renoveren voorkomt u schade door schimmel en vocht. Dat bespaart u een hoop ellende. Wij kunnen bijvoorbeeld de kitvoegen in uw badkamer, keuken of toilet vervangen met gloednieuwe kwalitatieve kit. Nadat wij klaar zijn met kitten kunt u weer een tijd vooruit!

Bij zakelijke projecten is renovatie ook een onmisbaar onderdeel. Het vervangen van brugvoegen en dilatatievoegen komt vaak voor in ons werk. Als het gaat om glaswerk kunnen wij ook tijdig de kitvoegen vervangen. Als het om uw zakelijke projecten gaat wilt u natuurlijk kwaliteit leveren. Daar kunnen wij u bij helpen!

Particulier en zakelijk inzetbaar

Wij zijn veelzijdig inzetbaar en helpen zowel particuliere als zakelijke klanten. Een kleine klus in huis is geen enkel probleem. Wij helpen u graag! Daarnaast kunnen wij ook op zzp basis voor uw bedrijf werken. Door onze ruime ervaring met grote zakelijke projecten verloopt dat altijd soepel.

Zakelijk of particulier, wij denken met onze klanten mee! Door net dat stapje verder te gaan onderscheiden wij ons als professionele kitters. Wij denken mee om de beste oplossing voor uw kitwerk te vinden. Door onze service kunnen wij uw tevredenheid garanderen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Kunnen wij u blij maken met het afkitten van uw badkamer of keuken? Zoekt u een deskundige zzp’er? Ons kitbedrijf staat voor u klaar bij elk soort kitwerk! Ervaring,
professionele werkwijze en tevredenheidsgarantie zijn ons kenmerk. U kunt zeker zijn van een mooi en waterdicht resultaat. Wij werken vanuit Ridderkerk en gaan dagelijks op pad voor opdrachten in de ruime omgeving van dit Zuid-Hollandse dorp.

Ziet u het wel zitten om van onze diensten gebruik te maken? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen of wilt u overleggen over uw kitwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken altijd met u mee en helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan

  • Offerte aanvraag indienen
  • Wij nemen contact met u op
  • U ontvangt een offerte

    • LET OP: wanneer wij u een mail sturen kan het voorkomen dat deze in de spam komt, controleer dus regelmatig uw spam inbox!