Kit onderhoud voor VvE's

Onderhoud voor Vereniging van Eigenaars.

Professioneel kit onderhoud

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar kit onderhoud van topkwaliteit. Uw VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud van uw gebouw, en dat moet natuurlijk wel goed gebeuren. Wij werken veel voor VvE’s en hebben ruim ervaring met het kit onderhoud van grote gebouwen. Het gaat dan voornamelijk om renovatie van het voegwerk. Dit is erg belangrijk voor het behoud van het gebouw. Goede voegen zorgen ervoor dat er geen vocht en kou binnendringt. Ook zorgen de voegen voor stevigheid, dit voorkomt verzakkingen. Na verloop van tijd gaat de conditie van de voegen achteruit, waardoor er allerlei problemen kunnen ontstaan. Denk aan scheuren, binnendringen van vocht en algengroei. Dat moet u voor zijn! Daarom staan wij graag voor uw VvE klaar om de voegen op tijd te onderhouden, zodat uw gebouw in perfecte conditie blijft. Tevredenheid gegarandeerd! Lees meer over ons professionele kit onderhoud.

Direct een offerte aanvragen

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) voor uw VvE

De VvE is verantwoordelijk voor het gebouw zolang als het bestaat. Daarom raden wij altijd aan om met een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) te werken. Wij maken een analyse van het gebouw en bepalen hoe vaak er onderhoud nodig zal zijn. Daarna maken wij een structurele planning voor het kit onderhoud van uw gebouw. Daarmee weet u zeker dat de voegen op tijd onderhouden of vervangen worden. Op die manier kunnen er geen problemen ontstaan, die bent u namelijk altijd een stapje voor met een MJOP. Op de geplande momenten komen wij langs om het kitwerk te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat de voegen weer in topconditie gebracht worden, zodat het gebouw in perfecte staat blijft tot ons volgende bezoek.


Kies voor kwaliteit

Ervaring, professionele werkwijze en tevredenheidsgarantie zijn onze pijlers. Daardoor kan elke VvE rekenen op een mooi en waterdicht resultaat. Maar dat is niet het enige wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten kitwerk. Onze zakelijke klanten zijn zeer tevreden over ons kitwerk. Wij verzorgen zowel nieuw kitwerk voor bijvoorbeeld grote nieuwbouwprojecten, als het onderhoud van uw zakelijke project. Particulieren kunnen bij ons terecht voor allerlei soorten kitwerk en renovatie. Denk bijvoorbeeld aan badkamers, keukens of toiletten. Al met al zijn wij veelzijdig inzetbaar, wij kunnen iedere klant helpen!


Mogen wij voor u aan de slag? Wij gaan dagelijks vanuit Ridderkerk (Zuid-Holland) op pad om onze klanten van dienst te zijn. Uw VvE kan rekenen op onze service. Vraag een offerte aan via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever eerst even overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Vraag een offerte aan

  • Offerte aanvraag indienen
  • Wij nemen contact met u op
  • U ontvangt een offerte

    • LET OP: wanneer wij u een mail sturen kan het voorkomen dat deze in de spam komt, controleer dus regelmatig uw spam inbox!